Dubbla priser – E_Gadden

 In media, pr

NYHETER

Dubbla priser till Beescanning

BeeScanning var nominerat till två priser på Örebrogalan. Och vann båda!

– Så värdefullt för projektet med ny publicitet och nya nätverk. Jag är så

omtumlad och lycklig, säger initiativtagaren Björn Lagerman.

Björn Lagerman med konferencieren Linda Bengtzing. Foto: Jonas Classon / Occasion

Att vara nominerad kändes stort för Björn Lagerman och FriBi, när utvecklandet av appen BeeScanning aktualiserades inför Örebrogalan. De nominerades i kategorierna Årets innovation och Årets digitala innovation. Och vann båda!

– Det är något overkligt över det men vi vann faktiskt båda kategorierna! Årets Innovation och Årets Digitala Innovation på Örebrogalan förra veckan. Det är så värdefullt för projektet med ny publicitet och nya nätverk. Jag är så omtumlad och lycklig. Tack alla som bidragit till projektets framgångar! sade Björn Lagerman och fortsatte:

– Jag har fått många kommentarer om hur viktigt vårt projekt är och hur stark idén är. Det är första gången på tio år någon fått båda prisen.

Motivering Årets Innovation:

”Med hjälp av forskning och avancerad teknik bidrar årets vinnare till att lösa ett stort globalt problem. Utifrån egna branscherfarenheter och framgångsrika internationella samarbeten har bolaget lyckats skapa en innovation som är helt unik på marknaden.”

Inkubera prisjury

Motivering Årets Digitala Innovation:

”Årets vinnare har på ett banbrytande sätt förenat avancerad digital teknologi och ekologisk hållbarhet. Applikationens digitala bildigenkänning och självlärande neurala nätverksteknologi visar på ett tydligt sätt hur ett smart digitalt verktyg kan hjälpa till att lösa ett globalt problem som hotar stora delar av vår natur.” Nethouse prisjury

Recent Posts
0
%d bloggers like this: