REFAB

 In Okategoriserade

De 1a till 2a oktober, möttes 200 experter från 25 länder i Köln vid den internationella konferensen “Revolutionen inom livsmedel och biomass produktion” “Revolution in Food and Biomass Production”, REFAB. för att presentera och diskutera den senaste teknikutvecklingen.

REFAB

I den åtföljande utställningen presenterades bland annat “Framtidens Protein Priset” vilket vanns av “Swarm – the Insect Bar” med protein från gräshoppor.

En konkurrent “Solar Foods OY” menar att de kan producera ett helt nytt uthålligt slags protein baserat i huvudsak på luft och elektricitet. Tekniken involverar något liknande jäsning.
Vid REFAB konferensen, organiserad av forskningsinstitutet Nova i Köln, presenterade ca 60 föreläsare internationella innovationer och utvecklingsprojekt av alla de största aktörerna inom teknologi, jordbruk, vattenbruk, skogsbruk etc..


Beescanning presenterade hur världens bin kan hjälpas med dess unika teknologi.


För att sammanfatta; AI, artificiell intelligens och uthållig produktion är ett gemensamt fokus globalt. Även ett stort behov hos de stora kemiföretagen att förbättra sina varumärken i opinionens inställning kunde märkas.

För BeeScanning innebar flera möten värdefulla kontakter och nätverkande med EU-byråkratin.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: