Inbjudan till östliga biodlare

 In app

Hej biodlare kollegor. Hoppas att allt är bra i dag.

Kanske träffades vi på Apimondia Montreal där vi presenterade BeeScanning-appen.

BeeScanning 2.0 upptäcker varroa gratis. Appen har fått ett helt nytt gränssnitt och till och med den konstgjorda intelligensen som analyserar bilderna är helt ny. Sedan lanseringen den 27 april har den gjort 4 000 analyser, skannat 500 000 bin och hittat 20 000 varroa. Det finns cirka 100 nya användare varje dag just nu. Snart kan vi visa i realtid hur många varroa som diagnostiseras i olika geografiska områden.
Vi ser att det inte finns några användare från vissa områden och söker därför kontakt med slavisktalande biodlare och även turkiska, grekiska för att testa att appen fungerar där. Vi skulle vara mycket tacksam om du ville hjälpa till genom att ladda ner, ta några slumpmässiga bilder och skicka in analys så att vi kan se om mekaniken fungerar korrekt.
Appen är översatt till 13 språk men vi saknar, slaviska, grekiska, turkiska, arabiska … Om du har möjlighet eller kan hjälpa oss att hitta någon som kan översätta skulle vi vara mycket tacksamma.

Android 2.0.4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beescanning.android
iPhone 2.0.2 https://apps.apple.com/us/app/beescanning/id1340335940?ls=1

 

Recent Posts